Kliklijsten

Show off your posters in the best way, and make them last longer with our high quality snap frames.

De posterlijst voor al jouw posters!

Als bedrijf wil je jouw naam overal adverteren. De mogelijkheden zijn groot en er zijn meerdere manieren om jouw merk extra aantrekkelijk meer naamsbekendheid onder je doelgroep te geven. Je denkt misschien aan grote advertenties op meerdere plaatsen, jouw logo door de hele stad of achter een vliegtuig! Maar wat als je een wisselende boodschap hebt? Je wilt niet bij iedere uiting je volledige marketingmix omgooien, maar wel je acquisitie up-to-date houden. Dat is waar een posterlijst de redder in nood is! Een wissellijst kopen biedt je de mogelijkheid iedere uiting voor een klein bedrag te veranderen. Zo’n lijst voor poster- en abriformaat is goedkoop in aanschaf en gemakkelijk om open te maken, zodat er een nieuw design in kan. Je promotionele uitingen heb je in een handomdraai naar de nieuwste campagne. Dat is zonder moeite, zo geregeld!

Kliklijsten: wat moet je erover weten?

Het voordeel van kliklijsten, ook wel posterlijst genoemd, is hoe snel en simpel deze werken. Sommige marketing is heel duur om te maken – posters is daar niet een voorbeeld van! Je kunt bij Deoprinting heel voordelig kliklijsten kopen en daar direct jouw allernieuwste design voor een poster bij bestellen. Je selecteert de maat van je posters en de maat van het frame en update jouw poster zo vaak als je maar wilt. Door het neutrale uiterlijk van het product, willen veel bedrijven een wissellijst kopen en ophangen op een andere locatie. Zo verspreid je je boodschap niet alleen in het kantoor, maar ook op alle plekken waar jouw doelgroep zich kan bevinden!

Als je een kantoor aan huis hebt, is het leuk om jouw werkplek een beetje te versieren met posters. Het ziet er al een stuk gezelliger uit als je wat persoonlijke affiches naast je werkplek hangt, al oogt alles een stuk professioneler als je gebruik maakt van aluminium kliklijsten. Niet ieder bedrijf heeft een grote hal met een indrukwekkend schilderij nodig. Sterker nog: een ingelijste poster geeft een super strak beeld van jouw merk af. Zowel in jouw pand als er buiten!

Iedere start-up, maar ook iedere gevestigde naam heeft baat bij reclame. Hoe bekend je ook bent, het is belangrijk om jezelf bekend te houden bij je doelgroep. Zelf coca cola, een van de bekendste merken ter wereld, doet hier hard aan mee. Ook voor jouw bedrijf geldt dit en een posterlijst, hoe klein ook, kan hieraan bijdragen. Zodra je weet waar jouw potentiele klanten zich bevinden, kun je hier gebruik van maken. Benader je eigenaren van winkels, scholen, cafés of sportkantines en vraag ze of je daar mag adverteren! Breng je eigen lijst, poster en schroeven, zodat ze zelf niks hoeven te doen. Zij een leuke aankleding, jij goedkope marketing. Ideaal!

Lijst voor posters: waar let je op?

Ook al is de investering klein, je wilt de lijst voor posters voor jouw bedrijf goed hebben en niet anders. Daarom is het belangrijk om je af te vragen welke grootte je gebruikt voor jouw prints. Van A5 tot B1, alles is mogelijk. Hoe groter de print, hoe groter de lijst ook in omvang kan worden. Dit staat per product aangegeven. Het is goed om er rekening mee te houden dat dit lijsten zijn die binnen gebruikt worden. Wil je jouw posters buiten promoten, kun je het best voor een klapbord of stoepbord gaan. En die bieden we natuurlijk ook aan!