Verzenddoos met klapdeksel

Omschrijving

Het moment dat jouw klant, zakenrelatie of vriend je pakketje ontvangt is één van de grootste kansen voor jouw merk! Verras de ontvanger wanneer bij thuiskomst jouw pakketje op hen ligt te wachten, het zal als een cadeautje aanvoelen. Deze verzendddozen hebben insteekflappen en zijn gemaakt van kwalitatief enkellaag golfkarton. Maak dit cadeautje bijzonder door jouw logo of ontwerp op de doos al te bedrukken! Bedruk deze doosjes langs de buitenzijde en laat jouw merk gelijk bij ontvangst in het oog springen.

Let op: Plak de doos voor verzending af met plakband om eventuele schades te voorkomen.

 • Sterk B-fluit karton
 • Kan all-over bedrukt worden
 • Deksel met ingestoken flap heeft plakbank nodig om af te sluiten
Productspecificaties
Materiaal Golfkarton
Fluit B-fluit
Materiaaldikte 1.5 - 2mm
Binnenafmetingen Beschikbaar in vele maten
Basiskleur Wit
Bezorging Plat geleverd
In elkaar te zetten Vouw de doos dicht, geen lijm nodig
Aanleverspecificaties
Gebruik onze werktekening voor het gereed maken van jouw bestand.

Vanwege de vorm/speciale snede is het gemakkelijker om je bestand op te maken aan de hand van onze werktekening.

Voeg 3 mm afloop toe.

In verband met de snijmarge dien je het bestand aan te leveren met een extra beeldrand, ook wel afloop genoemd, van 3 mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Lever het bestand aan zonder snijtekens en printmerken.

Zorg voor een resolutie van 300 dpi.

Jouw ontwerp dient een minimale resolutie van 300 dpi te hebben. Wil je weten of jouw design voldoende resolutie heeft? Bekijk onze blog over resolutie.

Gebruik CMYK als kleurmodus.

Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Onze klantenservice staat je graag te woord.

Zorg voor een minimale lijndikte van 0,25 pt.

De minimale lijndikte is 0,25 pt, hierbij gaat het om een donkere lijn op een lichte achtergrond. Negatieve lijnen (lichte lijnen op een donkere achtergrond) moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. Door de minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen goed zichtbaar op het eindresultaat.

Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.

Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand.

Templates
Gids PDF
Postal Box Opening Flap - 200x200x40 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 250x200x80 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 300x200x75 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 302x212x100 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 325x225x87 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 340x310x115 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 350x245x100 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 350x250x100 PDF Indesign
Postal Box Opening Flap - 400x300x150 PDF Indesign
Veelgestelde vragen
Worden mijn Verzendddoos met klapdeksel gevouwen geleverd?
 • Nee, de dozen worden ongevouwen (plano) geleverd. Ze zijn voorzien van vrouwlijnen (rillen) zodat de dozen gemakkelijk op te vouwen zijn.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?
 • In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering.

 • Andere vervoerders zijn DHL, UPS, DPD of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.

 • DHL

 • DPD

Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?
 • De naam Verzendddoos met klapdeksel wordt gebruikt voor het verpakken en verzenden van artikelen via koerier of post. Het golfkarton beschermt het item tijdens het transport.

Welke materiaalsoort kan ik het beste kiezen?
 • Verzendddoos met klapdeksel is gemaakt van gelaagd karton, ook wel golfkarton. Tussen de lagen zit een zigzaglaag vastgemaakt met sterke lijm. Hierdoor zijn de dozen sterker en bieden extra bescherming tijdens transport.

Ik kan het product dat ik zoek niet vinden. Kan ik een offerte aanvragen?
 • Verzendddoos met klapdeksel die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte). Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.

 • Staat je gewenste materiaalsoort, gewicht, hoeveelheid, maat of andere specificatie er niet bij? Dan kun je een offerte aanvragen. Wij sturen je binnen 1 werkdag ons aanbod. Afhankelijk van de complexiteit kan dit iets langer duren.

Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
 • Digitaal drukwerk wordt gedrukt op professionele HP Indigo printers, direct na je bestelling. Digitaal drukken is goedkoper in lagere oplages. Dit komt omdat er minder opstartkosten zijn, minder onderdelen nodig zijn en de inkt niet hoeft te drogen.


 • Offset: wordt gedrukt op grote traditionele drukpersen, op zogenaamde combinatievellen. Door het slim combineren van bestellingen heeft offset drukwerk bij hogere oplages de laagst mogelijke prijs.

Verwachte leverdatum

Upload en controleer je bestanden voor vrijdag, 3 februari 2023 11:30

€ 707,36 Ex btw

Formaat

Oplage

Leverdatum